Mon. Apr 22nd, 2024

Jennifer Jackson Bloom behaalde haar MPH met een specialisatie in epidemiologie aan de Universiteit van Californië, Los Angeles. Ze werkt bij de afdeling Onderzoek naar Kinderen, Jeugd en Families van het Childrens Hospital Los Angeles. Haar onderzoeksinteresses omvatten gedragsrisico’s bij populaties die middelen misbruiken, het modelleren van longitudinale veranderingen in middelengebruik en de toepassing van geografie op onderzoek naar drugsmisbruik. De gegevensverzameling begon met een gemeenschapsbeoordelingsproces (CAP; Clatts, Rees Davis en Atillasoy, 1995) door twee opgeleide etnografen in Los Angeles om de locaties te bepalen van groepen jongeren die ketamine injecteerden. Etnografen interviewden belangrijke informanten, zoals directeuren van daklozenopvangcentra, personeel van gezondheidsklinieken, naaldenwisselcoördinatoren of outreachwerkers.

research chemicals intitle:how

Ze delen hun verhalen niet in een donkere hoek van het web, maar in de open lucht, op webforums zoals Reddit. De injectieflacons met onderzoekschemicaliën zijn oogopenend en ongebruikelijk. Voordat hij de verbindingen koopt, zei RunTheDMT dat hij recensies las van andere gebruikers die de medicijnen gebruikten en op on-line forums rapporteerde over hoe hun excessive voelde.

De Gevaren Van Misbruik Van Synthetische Medicine

Ze worden verkocht in pakketten met het label “niet voor menselijke consumptie,” zoals synthetische marihuana, en worden ook wel sieradenreiniger of telefoonschermreiniger genoemd. Hoewel synthetische cathinonen stimulerende effecten kunnen veroorzaken zoals meer aandacht en gezelligheid, is de kans groter dat ze paranoia, delirium, hoge lichaamstemperatuur, hartkloppingen, ademhalingsmoeilijkheden en problemen veroorzaken.

Onderzoekschemicaliën is een algemene time period die verwijst naar een groep psychoactieve medicijnen die worden ontdekt en vervaardigd door onderzoek te doen naar en te experimenteren met andere medicijnen. Deze stoffen worden soms “designer drugs” genoemd omdat ze in legitieme laboratoria worden vervaardigd. Dit leidt tot een verhoogd risico op overdosering, verslaving en andere gevolgen voor de gezondheid. Mensen die niet bekend zijn met de drugscultuur begrijpen misschien niet hoe deze potentieel gevaarlijke medicijnen voornamelijk zonder recept verkocht kunnen worden. Ondernemende drugsdealers en chemici op de zwarte markt zullen synthetische medicine en onderzoekschemicaliën bestempelen als “niet voor menselijke consumptie.” Door ze als zodanig te labelen, kunnen fabrikanten regelgeving van de FDA en andere overheidsinstanties vermijden. De meeste synthetische drugs en onderzoekschemicaliën worden in het buitenland gemaakt en vervolgens naar de VS verscheept.

Ernstig en langdurig misbruik door synthetische drugs en onderzoekschemicaliën kan ook leiden tot hartfalen en de dood. Kunstmatige stimulerende middelen staan er ook om bekend dat ze gewelddadig gedrag bij gebruikers veroorzaken, waardoor ze gevaar kunnen lopen op mishandeling, moord of zelfmoord. DMT is een psychoactieve drug die hallucinaties kan veroorzaken en een effect dat vergelijkbaar is met dat ervaren met mescaline of LSD. Deze synthetische medication worden meestal aangetroffen en misbruikt in club- en rave-scènes vanwege hun trippy, hallucinogene effecten. Het vinden van een revalidatieprogramma dat gespecialiseerd is in designerdrugs, NPS’s of chemische onderzoeksbehandelingen kan een uitdaging zijn, omdat dit nieuwere stoffen zijn.

Een Overzicht Van Onderzoekschemicaliën

Het medicijn vervormt de sensaties en werkt als een stimulerend middel, waardoor de energie en focus van een persoon toenemen. Helaas bevat het grootste deel van de Molly die op de zwarte markt wordt verkocht nauwelijks MDMA, het actieve ingrediënt dat gebruikers willen misbruiken. In plaats daarvan wordt het medicijn vaak gesneden met andere gevaarlijke en verslavende medicijnen zoals meth of badzout.

Zowel Spice als K2 bestaan uit veel verschillende chemische verbindingen en er wordt aangenomen dat ze een potentie hebben die a hundred keer sterker is dan natuurlijke marihuana. Omdat Spice en K2 zo sterk zijn, zijn ze effectiever in het binden aan de natuurlijke cannabinoïdereceptoren van de hersenen. De excessive die wordt geproduceerd wanneer K2 of Spice worden misbruikt, is vergelijkbaar met de high die wordt geproduceerd met plantaardige marihuana, maar deze synthetische chemicaliën vergroten de effecten van veranderde perceptie, hallucinaties en wanen. Iemand die worstelt met onderzoek naar chemisch misbruik, moet mogelijk 24/7 onder toezicht van medische professionals detoxen in een ziekenhuisomgeving. Omdat er weinig wordt begrepen over onderzoekschemicaliën en hoe het lichaam deze stoffen metaboliseert, zijn er geen medicinale opties voor medisch beheerde ontwenning,24 in tegenstelling tot opioïden, alcohol, benzodiazepinen en sommige andere bedwelmende medicijnen.

Bovendien, waar er een aanwijzing uit de spectroscopie was dat een product een illegale stof bevatte en dat product werd geanalyseerd met 13C NMR Voor de Fourier Transform Infrared Spectroscopie en Raman Spectroscopie werden de producten geanalyseerd in vaste vorm. De als pill geleverde producten werden tot poeder vermalen, terwijl de als capsule geleverde producten werden geleegd. Voor beide NMR werd zero,1 g van het poeder voor analyse opgelost in zero,6 ml gedeutereerde chloroform (CDCl3). Alle instrumenten werden gekalibreerd met behulp van kalibratiebronnen en correctiesoftware die door de fabrikanten werd geleverd.

Veel mensen zijn in het ziekenhuis opgenomen vanwege badzout en aanverwante medicijnen, en verschillende mensen zijn overleden. Hoewel veel nieuwe synthetische medication –, ook wel nieuwe psychoactieve stoffen of NPS’s – genoemd, de afgelopen jaren veel media-aandacht hebben gekregen, zijn de onderzoekschemicaliën waarop deze medicijnen zijn gebaseerd niet nieuw.

Onderzoekschemicaliën zijn gezamenlijk een soort nieuwe psychoactieve stof (NPS), die elk een synthetische versie zijn van een gevestigde psychoactieve stof. Onderzoekschemicaliën worden vaak op de markt gebracht en verkocht als de pure actieve ingrediënten die in andere synthetische medicine voorkomen, maar de realiteit is dat ze niet altijd bevatten wat op het etiket staat.

Read more about 2-mmc kopen here.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *